Ruilen of Retourneren

Hoe kan ik mijn Kersttrui ruilen of retourneren?

UglyXmas heeft natuurlijk het allerliefst dat u stapelgelukkig bent met uw ontvangen Kersttrui (of één van onze andere artikelen). Bent u dit nou niet, dan kunt u 'm natuurlijk ruilen of retourneren.

1. Hoe werkt het retourneren dan precies? 

Heel simpel! U stuurt een korte e-mail naar info@uglyxmas.nl onder vermelding van uw bestelnummer met daarin het bericht dat u het artikel wilt retourneren. Dat is alles, simpel toch? Dit kunt u doen tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Hierna sturen wij u een e-mail met daarin een link. Via deze link kunt u heel eenvoudig een retourzending aanmaken en uw verzendlabel en pakbon printen. Het pakket kunt u daarna afgeven bij het door u gekozen Post NL servicepunt, het dichtstbijzijnde servicepunt wordt tijdens het aanmaken van uw retourzending al aan u getoond. Let op! Bij dit Post NL servicepunt hoeft u NIET te betalen

Voor het retour sturen van uw bestelling, brengen wij € 4,95 per pakket in rekening. U kunt meerdere artikelen in één pakket terugsturen. 

U heeft tot 14 dagen de tijd om de retourzending naar het Post NL servicepunt te brengen, gerekend vanaf het moment dat u uw retourzending bij ons heeft aangemeld.

Oh ja, zorg er a.u.b. wel voor dat u de pakbon van de retourzending (deze ontvangt u samen met het verzendetiket in een separate email nadat u de retourzending heeft aangemaakt) in het pakket doet zodat wij uw retourzending goed kunnen verwerken en crediteren. Zonder het retourformulier kan de verwerking aanzienlijk langer duren dan vermeld!

2. Waar vind ik mijn bestelnummer?

Het bestelnummer vindt u terug op uw bestelbevestiging; deze staat bij ‘Uw bestelling’ en begint met een ‘#’.

3. Wanneer wordt het aankoopbedrag dan exact gecrediteerd?

Indien u ervoor kiest om uw artikel te retourneren zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het aankoopbedrag min de retourkosten (€ 4,95) aan u terugstorten.

4. En als ik wil ruilen?

Het “ouderwetse” ruilen is helaas niet mogelijk. Indien u een ander artikel/maat wilt hebben, plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop. Ondertussen stuurt u uw eerdere aankoop retour zoals hierboven bij ‘retourneren’ omschreven. Dit is sneller en zorgt ervoor dat u uw bestelling, met het nieuwe artikel, op tijd in huis heeft. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending uw aankoopbedrag min de retourkosten van ons terug.